Beatrice Popa – Asistent Formator Ospătărie

1. De cât timp ești în CONCORDIA și care a fost parcursul tău?

B: Sunt în Concordia de un an și jumătate, iar parcursul meu a fost unul marcat de seriozitate, dorința constantă de progres și îndeplinirea tuturor sarcinilor cu dedicare. Am început ca pedagog social, unde am pus baza unor relații solide cu tinerii și am dezvoltat abilități esențiale de comunicare și empatie. Cu timpul, am demonstrat angajamentul meu față de valorile noastre principale, iar acest lucru m-a ajutat să avansez în rolul meu actual, ca asistent formator la ospătarie. Doresc să mă dedic în totalitate în sprijinirea dezvoltării tinerilor și în realizarea obiectivelor noastre comune.

2. Când lucrai ca Pedagog Social feedback-ul tinerilor a fost unul pozitiv despre modul în care au interacționat cu tine. Cum ai reușit să ți-i apropii?

B: În timpul activității mele ca pedagog social, am pus întotdeauna accent pe câștigarea încrederii și crearea unui mediu prietenos pentru tinerii cu care am lucrat. Pentru a realiza acest lucru, am acordat o atenție deosebită ascultării și înțelegerii nevoilor și preocupărilor lor individuale. Am fost deschisă și empatică în comunicarea cu tinerii, facandu-i să se simtă confortabil să împărtășească gândurile și sentimentele lor. Am fost consecventă în prezența mea și în asigurarea că sunt disponibilă pentru discuții și sfaturi oricând au simțit nevoia, încurajand încrederea în sine a tinerilor. Prin oferirea sprijinului meu, am încurajat încrederea în sine a tinerelor și am promovat dezvoltarea abilităților lor sociale.

3. Care este cel mai important accesoriu pentru un ospătar?

B: Cele mai importante accesorii pentru un ospătar sunt zâmbetul sincer și politetea. Aceste calități umane, cred ca sunt esentiale pentru crearea unei experiențe de luare a mesei plăcute și memorabile pentru clienți. Un ospătar cu un zâmbet călduros și un comportament politicos nu numai că îi face pe clienți să se simtă bineveniți și apreciați, dar și creează o atmosferă pozitivă în restaurant. Aceste accesorii sunt invizibile, dar esențiale-dupa parerea mea.

4. Ce îți place să faci în timpul liber?

B: În timpul liber, îmi place să petrec timp de calitate cu familia mea, în special cu cei doi băieți ai mei. Ador să organizăm plimbări în natură, să explorăm parcuri și trasee de drumeții pentru a ne conecta cu mediul înconjurător și pentru a le oferi oportunitatea de a învăța despre lumea din jurul lor. De asemenea, ne bucurăm de serile de jocuri de masă sau sesiuni de citit împreună, promovând învățarea și interacțiunea în familie. Aceste momente sunt cu adevărat prețioase, deoarece ne ajută să ne întărim legăturile și să creăm amintiri frumoase.

Popa Beatrice and students

5. Ce este ceva ce ai învățat despre tine în ultimul timp?

B: În ultimul timp, am descoperit că am o abilitate naturală de a construi relații serioase cu tinerii. Apropierea mea deschisă și comunicativă creează un mediu în care tinerii se simt în largul lor și sunt dispuși să împărtășească gândurile și preocupările lor. Am învățat să fiu mai conștientă de influența pe care o am în aceste relații și să utilizez această calitate pentru a-i motiva și inspira pe tineri să atingă potențialul maxim. Această descoperire mă motivează să rămân dedicată în munca mea în acest domeniu și să continui să contribui la dezvoltarea pozitivă a tinerilor.

6. Dacă ar fi sa devi altcineva pentru o zi, cine ai deveni și de ce?

B: Nu mi-am pus niciodată această întrebare, deoarece mă bucur de munca mea cu tinerii și îmi place să iau parte la procesul lor de formare. Faptul că pot contribui la dezvoltarea și creșterea lor este o sursă constantă de bucurie și satisfacție pentru mine. În concluzie, nu aș dori să fiu în pielea altcuiva, ci să rămân dedicată dezvoltării personale și profesionale, găsind satisfacție în ceea ce fac și căutând să devin o versiune îmbunătățită a mea însămi.

bearice popa group foto

Întrebări fulger:

7. Gătit sau curățenie?

B: Curățenie.

8.  Muzică clasică sau rock?

B: Muzică clasică

9. Dacă ar fi să călătoresti în timp, oricând, în ce perioada te-ai duce? (a vietii sau a istoriei)

Dacă ar fi să călătoresc în timp, aș alege să mă duc în perioada tineretii mele pentru a putea auzi din nou gânguritul copiilor mei mici. Este un moment prețios și plin de emoții pe care aș vrea să-l retrăiesc.