Implică-te!

Școala de Meserii CONCORDIA este un vis devenit realitate pentru tinerii proveniți din medii defavorizate cu șanse obscure după ce părăsesc sistemul de protecție. Aici oferim șansa la un viitor în care nu mai sunt supuși prejudecăților și discriminării, șansa de a avea un viitor mai bun indiferent de modul în care au pornit pe calea vieții. Acest vis nu a putut fi transformat în realitate și nu poate continua fără implicarea oamenilor care cred în misiunea noastră.

Orice ajutor financiar este important pentru viitorul tinerii noștri și de aceea oferim diverse oportunități prin care ne poți susține.

Pentru persoane fizice !

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Conform Codului Fiscal reactualizat, orice contribuabil poate alege destinația celor 3,5% din impozitul pe venit reținut de stat în anul precedent. Astfel, ai posibilitatea să alegi o cauză pe care să o susții și să redirecționezi această sumă către o entitate nonprofit.

Acest lucru nu presupune alte cheltuieli din partea ta sau a angajatorului tău.

Pentru persoane juridice!

*Direcționează 20% din impozitul pe profit!

Un procent de 20% din impozitul pe profit al companiilor către statul român poate fi redirecţionat către o cauză umanitară, conform Codului Fiscal.

*CSR, Marketing asociat unei cauze

Cum ne mai poți ajuta?

Marketing asociat unei cauze sociale: până la 7% din prețul pe unitate a unui produs/serviciu al companiei care să susțină programele social-educative pentru proiectele Edu-Campus CONCORDIA. Aftfel, copiii și tineri noștri au acces la educație de calitate. Varianta minimă, același procent din veniturile unui produs dintr-o zi „Azi susținem Organizația Umanitară CONCORDIA”.

Organizarea de proiecte în folosul comunității, ca programe de team building sau CSR pentru angajații companiei (aniversarea companiei, activități comune cu copii, amenajări spații etc.

Donează-ți ziua de naștere pe Galantom

Platforma Galantom oferă posibilitatea de a-ți dona ziua de naștere pentru o cauză în care crezi. Dacă simți că este aproape de inima ta cauza noastră, te invităm să donezi ziua de naștere pe pagina Galantom creată pentru proiectul nostru aici.

Voluntariat

Chiar dacă nu ne poți susține financiar, dar dorești să contribui, poți deveni voluntar. În funcție de abilitățile tale și nevoile noastre, putem stabili împreună modul de colaborare.

Pentru informații suplimentare te rugăm să ne contctezi la email madalina.corciu@concordia.org.ro

Sau telefonic la numărul 0728 133 609.